Remekelt a kecskeméti U15-ös és U17-es futsal csapat

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A hétvégén pályára lépett a SG Kecskemét Futsal három korosztálya is. Az U15-ös és az U17-es csapat győzedelmeskedett, míg az U20-asok vereséget szenvedtek.

Az U15-ösök összesen 18 gólt lőttek a bácsbokodiaknak.

Darko Ristic edzői értékelése: Nagy győzelmet arattunk ma, gratulálok a fiúknak a meggyőző teljesítményhez. Úgy gondolom, hogy csapatom a ligában kiemelkedő teljesítményt nyújt, és ez a mai siker is ennek ékes bizonyítéka. Mindenkinek sikerült lehetőséget adni a mai napon, és éltek is a srácok a lehetőséggel. Dolgozunk tovább, hogy minél több ilyen fényes győzelmet arassunk!

Vasárnap Berettyóújfaluban vendégeskedtek az SG Kecskemét Futsal fiataljai. Az U17-esek (a képen) nagyot hajráztak, és megérdemelten nyertek, így az élről várhatják a bajnokság folytatását.

Móra Viktor értékelése az U17 győztes meccse után: Kevés információnk volt az ellenfélről, de tudtuk, hogy jó meccset fogunk játszani velük, elvégre Berettyóújfalura jöttünk. Azt kaptuk, amit vártunk. Szép megoldások voltak az első félidőben, de védekezésben megint sikerült meginogni, és újfent hátránnyal mentünk szünetre, méghozzá kettővel. Változtatnunk kellett a hozzáálláson, illetve kértem, hogy legyen több kapuralövés. Egy ideig ment is a játék, de megint le kellett hoznom a kapusunkat, és mezőnyt felrakni a helyére, mert gyorsan telt az idő. Fegyelmezett volt a védekezés az ellenfélnél, de ügyesen kijátszottuk azt, és egy perccel a vége előtt egyenlítettünk. Nem álltunk meg, nagyon akartunk győzni és az utolsó percben megnyertük a meccset. Extázis volt, megint a sírból hoztuk vissza. Nagy bravó mindenkinek!

Móra Viktor értékelése az U20-as összecsapásról: Érettebb játékot láthattunk mind a két csapatnál. Sokáig kiegyenlített volt a játék. Volt 1-1, aztán második félidőben 2-2. Eztán még nekünk voltak kapufáink, de a 33. perctől talán elfáradtunk, kissé elpártolt mellőlünk a szerencse, mert sorra kaptuk a gólokat. Kihasználták védekezési hibáinkat, támadásban meg nem tudtunk pontosak lenni. Ma az a csapat nyert, aki ügyyesebben használta ki az adódó lehetőségeket.

Forrás: scoregoal.hu

További cikkeink

Új fákkal zöldült tovább Hetényegyháza főtere

Ma délután (hétfő) Dr. Salacz László a térség országgyűlési képviselője és Dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő kezdeményezésével ültettek fát Hetényegyháza főterén. A