Győzelmet aratott a KRC az alapszakasz utolsó mérkőzésén

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Vasárnap este a férfi röplabda extraliga alapszakasz utolsó mérkőzésén a a debreceni DEAC együttesét fogadta a Kecskeméti Röplabda Club a Messzi István Sportcsarnokban.

Az első szettet jobban indította a Debrecen, 6–6-nál egyenlített, majd fordított is a Kecskemét. 15–13-ig szoros volt a szett, ekkor meglépett a KRC és 25–27-re nyerte az első játékrészt.

A második etapban 3–1-es rohammal nyitott a hazai klub. 4–4-nél egalizáltak a vendégek, ám fordítani nem tudtak, 11–7-es előnyre tett szert a KRC. 17–13-nál időt kért Fodor, de nem sikerült zárkózniuk, 25–18-ra hozta a szettet a hazai egyesület.

A harmadik szettben 6–3-ról zárkózott a Debrecen, 6–6-nál egyenlítettek. A folytatásban fej-fej mellett haladt a két klub. 10–10 után meglépett három ponttal a KRC. Bár ekkor még sikerült feljönniük 17–16-ra, sorozatban szerzett hat pontot a Kecskemét (23–16). Végül 25–19-re nyerte a mérkőzést a Kecskemét.

– Jobban örültem volna, ha a Kazincbarcika ellen győzünk 3:0-ra – nyilatkozta Dávid Zoltán, a KRC vezetőedzője. – Próbáltunk egy más felállást gyakorolni, készülünk a Kaposvár elleni kupavisszavágóra. Meglátjuk, mire lesz elég.

Kecskeméti RC–DEAC SNK KFT 3:0 (25–17, 25–18, 25–19)
Messzi István Sportcsarnok, Extraliga alapszakasz záróforduló, Játékvezető: Szabó Péter, Varjasi Melinda

KRC: Szabó B. 1, Gebhardt 9, Rabeka 6, Argilagos 18, Krupánszki 4, Deák (L). Csere: Nagy J. 5, Stréli 6, Horváth, Kaszap, Szabó K., Kandulinski, Tüske (L). Vezetőedző: Dávid Zoltán.
DEAC: Tóth 2, Fazekas 19, Kiss 1, Csizmadia 8, Hubicska 6, Nagy A., Csere: Ádám 3, Magyar 4, Remete, F. Nagy, Imre 1, Szikszai, Mészáros (L). Vezetőedző: Fodor Antal.

Forrás: baon.hu

Fotó: kecskemetiroplabdaclub.hu

További cikkeink

Új fákkal zöldült tovább Hetényegyháza főtere

Ma délután (hétfő) Dr. Salacz László a térség országgyűlési képviselője és Dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő kezdeményezésével ültettek fát Hetényegyháza főterén. A