Megnyitotta ajtaját a kunadacsi önkormányzati termelői bolt

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Kunadacs település már régóta jó minőségű termékek előállításával hívja fel magára a figyelmet. A cékla, az őrölt paprika, a különböző alma készítmények, mint az almaszirom, alma és céklalé kombinációja, almalekvár, mind magas színvonalat képviselnek a helyi termékek palettáján.

Az önkormányzat tulajdonában lévő Kunadacsi Paprika Nonprofit Kft. -nél dolgozó helyi közmunkások termelik meg ezeket a terményeket, valamint szintén a Kft. keretein belül állítják elő a szárítóüzemben és a csomagolóüzemben a piacképes termékeket. Most ezt egészítette ki, a szintén az önkormányzati tulajdonú kisbolt, ahol kizárólag ezeket a termékeket forgalmazzák.

Baloldalon: Dr. Salacz László a térség országgyűlési képviselője

A Kft. kínálata, minden évben két-három új termékkel bővül. Ez a fajta megoldás mondhatni a legkörnyezetbarátabb, hiszen itt a legrövidebb az ellátási lánc, a helyben előállított terméket a helyi kereskedőnél lehet megvásárolni.

Dr. Salacz László, a térség országgyűlési képviselője személyesen gratulált a kunadacsiaknak ehhez a kiváló kezdeményezéshez, melyet már országosan is elismernek, hiszen a Belügyminisztériumtól már több rendkívüli jutalomban részesítették a települést és a Nonprofit Kft.-t a példaértékű vállalkozásáért.

A kunadacsi termelői boltról korábban itt írtunk.

További cikkeink

Új fákkal zöldült tovább Hetényegyháza főtere

Ma délután (hétfő) Dr. Salacz László a térség országgyűlési képviselője és Dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő kezdeményezésével ültettek fát Hetényegyháza főterén. A