Ovifarsang Tasson

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

2021-ben is, mint minden évben megtartotta a Márk Ilona Hétszínvirág Óvoda és Minibölcsőde óvodásainak a farsangi mulatságot.

Az ez évi ünnepség természetesen nem a szokványos módon zajlott, a vírus helyzet a farsangra is rányomta bélyeget. A gyerekek szülei nem vehettek részt azt ovis rendezvényen.

– Nagyon élvezték a mulatságot, a zenére táncolást és a szülők által szervírozott sok finomságot, amiért köszönet jár nekik. A mulatság mellett komoly feladat is hárult a gyermekekre, minden csoportban megtörtént a Bálkirály és a Bálkirálynő választás. Így az óvodának lett 5 délceg Bálkirálya és 5 gyönyörű Bálkirálynője. Nagyon hamar elröppent ez a farsangi délelőtt. Reméljük, jövőre már felszabadultabban tudjuk élvezni a farsangi mulatságot. – írta Mészáros Pálné Óvodavezető.

Maci csoport

Napocska csoport

Csibe csoport

Katica csoport

További cikkeink

Jótékonysági licit Gyenes Anna gyógyulásáért

Ahogy már korábban beszámoltunk arról Gyenes Anna gyógyulásáért többen összefogtak a közelmúltban. Anna egy veleszületett szívbetegséggel él együtt és jelenleg szívtranszplantációra vár.

Egy lajosmizsei férfi horolókapával támadt apjára

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy lajosmizsei férfi ellen, aki 2020 áprilisában Lajosmizsén egy horolókapával,