Az összes kecskeméti önkormányzati óvodában biztosított lesz a gyermekfelügyelet

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A holnapi naptól (március 8.) életbe lép a rendkívüli szünet az óvodákban is, a kecskeméti önkormányzati óvodákban pedig biztosítva lesz a gyermekfelügyeletet.

Az igényt a törvényes képviselőnek kell kérelmezni az intézményvezetőtől, a kérelem elektronikusan is benyújtható az intézményvezetőnek.

A napközbeni felügyeletet igénybe nem vevő gyermekek részére az étkezés elvitelre biztosított lesz. Az intézményi felügyeletet igénybe  vevő gyermekek számára az óvodában helyben lesz biztosított az étkezés.

A kecskeméti önkormányzat arra kéri a szülőket, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe.

A GYES-en, GYED-en lévő szülők óvodás korú gyermekeit lehetőség szerint ne vigyék az intézménybe, ezzel is elősegítve a személyes érintkezések minimalizálását.

Kecskemét MJV Önkormányzat

További cikkeink

Jótékonysági licit Gyenes Anna gyógyulásáért

Ahogy már korábban beszámoltunk arról Gyenes Anna gyógyulásáért többen összefogtak a közelmúltban. Anna egy veleszületett szívbetegséggel él együtt és jelenleg szívtranszplantációra vár.

Egy lajosmizsei férfi horolókapával támadt apjára

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy lajosmizsei férfi ellen, aki 2020 áprilisában Lajosmizsén egy horolókapával,

Sok érdeklődőt vonz az airsoft Szabadszálláson

Hazánkban, így Szabadszálláson is egyre nagyobb népszerűségnek örvend az airsoft. A sportágnak két éve rendszeresen hódolnak a szabadszállásiak, számolt be a baon.hu.