Letartóztatásban a vacsiközi késeléssel gyanúsított férfi

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A Kecskeméti Járásbíróság 1 hónapra elrendelte a letartóztatását egy 43 éves kecskeméti férfinek, akit súlyos testi sértéssel és garázdasággal gyanúsítanak.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított 2021. március 17-én egy kecskeméti áruház parkolójában szerelemféltés miatt szóváltásba keveredett egy férfivel (az ügy sértettje), aki az autójában ült. A vita során egy vascsővel több alkalommal ráütött a sértett kocsijának motorház-tetejére és a lehúzott ablakon keresztül a vascsővel egy mozdulatot tett a sértett arcának irányába. Ezt követően gázsprayt fújt az utastérbe, mire a sértett kiszállt a járműből, és a gyanúsított ezt kihasználva a vascsővel megütötte, majd egy 10-12 cm pengehosszúságú késsel egy alkalommal combon szúrta őt. A sértett ekkor magához vett a kocsijából egy baseball ütőt, amivel fejen ütötte a gyanúsítottat, aki beszállt az autójába és elmenekült a helyszínről.

A járásbíróság a gyanúsított letartóztatását a bizonyítás megnehezítése, illetve meghiúsításának veszélye, valamint a bűnismétlés megakadályozása érdekében rendelte el.

Forrás: hirös.hu

További cikkeink

Új fákkal zöldült tovább Hetényegyháza főtere

Ma délután (hétfő) Dr. Salacz László a térség országgyűlési képviselője és Dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő kezdeményezésével ültettek fát Hetényegyháza főterén. A