Emberölés és előkészülete lehet a vád a tassi fiatalkorúval szemben

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást annak a fiatalkorúnak az ügyében, aki ittasan támadta meg gyermeke édesanyját.

Az újév első napján, késő este érkezett bejelentés a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságra, mely szerint Tasson egy 17 éves fiú bántalmazta élettársát. A rendőrök azonnal a megadott címre mentek, ahol kiderült, hogy a férfi és szintén fiatalkorú élettársa – öthónapos gyermekükkel együtt – rokonlátogatásra érkeztek a faluba.

A fiatal este italozott, majd összeveszett gyermeke anyjával, akire a vita hevében rá is támadt. Megfogta a lány nyakát, megrángatta a haját, ám az egyik rokon közbelépésének köszönhetően a bántalmazást félbehagyta. Az ittas fiatal ez után kiment a konyhába, és magához vett egy kést azért, hogy áldozatát megszúrja, azonban ezt a házban tartózkodók egyike ismét megakadályozta. A gyanúsítottat lefogta, így a szúrásra – amely akár végzetes is lehetett volna – már nem kerülhetett sor. A sértett a történtek következtében könnyebben megsérült.

A 17 éves bántalmazót őrizetbe vették. Ellene a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán emberölés bűntett előkészülete miatt folytattak nyomozást. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a megyei főügyészségre.

Forrás: police.hu/

A borítókép illusztráció.

További cikkeink

Új fákkal zöldült tovább Hetényegyháza főtere

Ma délután (hétfő) Dr. Salacz László a térség országgyűlési képviselője és Dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő kezdeményezésével ültettek fát Hetényegyháza főterén. A