Továbbra is száz százalékos a KRC mérlege

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A Kecskeméti Röplabda Club szombaton lépett pályára a székesfehérvári MÁV ELŐRE Bericap otthonában, a férfi Extraliga Kvalifikációs Kör hatodik mérkőzésén. A mérkőzésről a baon.hu számolt be.

A székesfehérváriak 5:3-as arányban indították a mérkőzés elejét, ezt követően a KRC feljött 5:5-re. Az első játszma szorosan alakult, hol a hazaiak, hol pedig a vendégek vezettek. A hajrában a 20:19-nél a kecskemétiek egyhuzamban négy pontot szereztek és végül 23:25-re megnyerték az első szettet.

A második játszmában a Kecskemét ellépett 3:7-es arányban, majd 6:10, 8:11 és 9:13-ra változott az állás. A székesfehérváriak 12:13-ra is felzárkóztak, azonban egyenlíteni már nem tudott és ismételten elhúzott a Kecskemét 12:17-re. A második szettet végül 16:25-re hozta a KRC.

A harmadik szettben a kecskemétiek 1:10-re is megléptek, majd feltudott zárkózni a MÁV ELŐRE csapata 12:16-ra, ezt követően azonban ismét megléptek a kecskemétiek és 16:25-re megnyerték a játszmát, ezzel beállítva 0:3-as győzelmet.

– Nyitásfogadás nélkül ezt a sportágat nem lehet játszani – nyilatkozta Gelencsér Balázs, a MÁV Előre Bericap vezetőedzője. – Az első szettben nagyjából ez a játékelem működött, így tudtunk támadásokat építeni, partiban voltunk a Kecskemét csapatával. Ezek után érthetetlen módon elkezdtünk betlizni, képtelenek voltunk az ellenfél szerváival mit kezdeni.

MÁV ELŐRE Bericap–Kecskeméti RC 0:3 (23–25, 16–25, 16–25)

Tata, Extraliga Kvalifikációs Kör, zárt kapus mérkőzés, Játékvezetők: Halász Enikő, Sík Barbara.
MÁV: Szőke, Tóth, Kholman, Salazar, Kulcsár, Stefanovics. Csere: Szentesi, Takács (liberók), Arató, Náhol. Vezetőedző: Gelencsér Balázs.
KRC: Nagy, Krupánszi, Kaszap, Stréli, Rabeka, Kandulinski. Csere: Tüske (liberó), Horváth, Szabó. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

Fotó: https://kecskemetiroplabdaclub.hu/

További cikkeink

Új fákkal zöldült tovább Hetényegyháza főtere

Ma délután (hétfő) Dr. Salacz László a térség országgyűlési képviselője és Dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő kezdeményezésével ültettek fát Hetényegyháza főterén. A