Önkéntes tűzoltók tették különlegessé a szalkszentmártoni gyermekek húsvétját

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Sok civil szervezet a veszélyhelyzet kihirdetése óta egyáltalán nehezen talál lehetőséget közösségépítő tevékenység megvalósítására. A Szalkszentmártoni Önkéntes Tűzoltó Egyesület a koronavírus járvány miatti rendezvényektől mentes időben is meg tudta szólítani a település gyermekeit.

A Facebookon Húsvét és a Tűzoltóság témában meghirdetett rajzversenyükre 41 fantáziadús és kreativitással teli munka érkezett, melyet egy erre a célra kihelyezett postaládában gyűjtöttek. Természetesen a jutalmazás sem maradt el. A biztonsági előírások betartása mellett a húsvéti ajándékokat tűzoltó kocsi vitte vasárnap délelőtt minden pályázó gyerek otthonába. A meglepetések átadásáról számtalan fotó készült, felejthetetlen élményt szerezve kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Bács-Kiskun Megyében az egyik leggyakrabban riasztott önkéntes egyesület a koronavírus felbukkanása óta folyamatosan végzi a település fertőtlenítését is. Kimerítő munkájuk mellett a különleges helyzetben is megtalálták a megoldást a közösségépítésre is.

További cikkeink

Új fákkal zöldült tovább Hetényegyháza főtere

Ma délután (hétfő) Dr. Salacz László a térség országgyűlési képviselője és Dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő kezdeményezésével ültettek fát Hetényegyháza főterén. A