Péntektől melegszik az idő

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Csütörtökön többször erősen megnövekszik a felhőzet, és ismét több tájegységünkön – elsősorban a középső és keleti országrészben -előfordulhat elszórtan zápor, hózápor. Főként keleten, északkeleten zivatar is kialakulhat. Erős, helyenként viharos északnyugati szél, és mindössze 6-11 fok valószínű.

Péntektől felmelegedés veszi kezdetét. Mindenhol számíthatunk hosszabb napos időszakokra, a napsütést elsősorban fátyolfelhők szűrhetik. Csapadék nem várható. Délire, délnyugatira fordul a szél, melyet élénk, erős, a Dunántúlon közel viharos lökések kísérnek majd. Kora reggel -8, 0, délután 10-17 fokot mérhetünk.

Szombaton is többfelé szeles, száraz, fátyolfelhős-napos időre van kilátás. Hajnalban még előfordulhat gyenge fagy, de délután már 15-20 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnapra megszűnnek a hajnali fagyok, délután pedig ismét többfelé megközelítjük a 20 fokot. A felhős időben egy-egy zápor kialakulhat. Hétfőn is még meleg lesz, jelentős csapadék nem várható, kedden azonban megérkezik a következő hidegfront.

Forrás: idokep.hu

További cikkeink

Új fákkal zöldült tovább Hetényegyháza főtere

Ma délután (hétfő) Dr. Salacz László a térség országgyűlési képviselője és Dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő kezdeményezésével ültettek fát Hetényegyháza főterén. A