SG Kecskemét: győzött és már biztosan bronzérmes az U15-ös gárda, a mai felnőtt mérkőzést online közvetíti a csapat

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Izsákon nyertek Récsei Péter és Darko Ristic tanítványai magabiztosan 6-2-re, és ezzel eldőlt, hogy bronzérmet szereznek a megyei U15-ös futsal bajnokság 2020/21-es szezonjában. Rendhagyó online közvetítéssel látható a mai SG Kecskemét – Balaton Bútor FC Veszprém mérkőzés.

A kék oroszlánok U15-ös csapata bebiztosította a helyét a tabellán és már biztos, hogy bronzérmet szereznek a 2020/21-es szezonban. Az Iszák elleni mérkőzést követően Darko Ristic adott nyilatkozatot.

Azzal szeretném kezdeni, hogy sikerünket Kecskemétnek ajánlom, annak a városnak, amely sokat tesz azért, hogy a fiatalok sportolhassanak, és egészséges felnőtté válhassanak – kezdte Darko Ristic edző. – Természetesen jár a köszönet a szülőknek, akik rengeteg segítséget nyújtottak, hogy zavartalanul tudjunk dolgozni, és persze az SG Kecskemét Futsal vezetésének is köszönjük, hogy megteremtették a feltételeket. Az újabb győzelem, valamint a bronzérem annak a kemény munkának a gyümölcse, amit az egész szezon során végeztek a fiúk. Tanítványaim sokan még fiatalabbak, mint az U15-ös korosztály java, ennek ellenére kiválóan teljesítettek, és sosem adták fel a küzdelmet, a végsőkig harcoltak. Nagyon büszke vagyok mindegyikükre, lenyűgöz, hogy mennyire elkötelezettek, és hogy képesek felülemelkedni a kudarcokon, és tanulni a hibáikból. Sokszor mondtam már, de nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy ők az SG Kecskemét Futsal klubjának és a sportág jövője. Nagy gratuláció mindannyiuknak! Várom a következő szezonunkat, és remélem, hogy még több sikert hozunk klubunknak és Kecskemét városának!

A mai napon pályára lép a kék oroszlánok felnőtt csapata a Balaton Bútor FC Veszprém gárdája ellen. A rendhagyó online közvetítést több kamerával, felvezetéssel indítja a Scoregoal körülbelül 18:45-kor, így érdemes figyelni az alábbi linken a csapat YouTube csatornáját, hogy ne maradjanak le semmiről:

SG Kecskemét Futsal YouTube csatorna (kattints ide és iratkozz fel)

Forrás: scoregoal.hu

További cikkeink

Indítsa mézédesen a nyarat!

Szombati László és felesége Szombatiné Tóth Katalin több mint 20 éve foglalkoznak méhészkedéssel. A hetényegyházi termelők minőségi termékeit a kecskeméti termelői piac

Két új játékos is csatlakozik

Két újabb játékossal bővült a KTE HUFBAU kerete, Hadaró Valentin és Tóth Barna személyében. A bal oldalon bevethető Hadaró Valentin élvonalbeli rutinnal