Nyolc kecskeméti kosárlabda akadémista a megyei válogatottban

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Az elmúlt hétvégén ötödik alkalommal rendezték a fiatal kosárlabdázók részére rendezett Megyei U12 Válogatottak Tornáját Szolnokon. A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémiát nyolc játékos képviselte, akikhez csatlakozott egy kiskunfélegyházi, egy nagykőrösi, illetve két hernádi játékos.

Az Akadémia játékosai: Bodnár Aliz, Szebellédi Emma, Csomor Babett, Sebe Vivien, Imricskó Nóra, Szűcs Viktória, Forray Patrícia és Váczi Kata.

Végül a négy megye tornáján a második helyen végzett a Bács megyei csapat. A kecskeméti akadémia játékosát, Bodnár Alizt választották be a torna All Star csapatába.

-Nagyon hasznosnak találtam a tornát jó volt felméri, hogy milyen szinten is vagyunk más megyékhez képest. Sok pozitív dolgot láttam, amit edzésen tanultunk és az vissza is köszönt tudatos formában. Viszont láttam a hiányosságokat is, amin gőzerővel dolgozni fogunk, hogy minél magabiztosabban és ügyesebben tudjanak a lányok a pályán játszani. A lányok nagyon jól és megtisztelve érezték magukat, hogy képviselhették a megyénket – értékelte a tornát Hegedűsné Pogány Vivien, aki a kiskunfélegyházi Seres Ildikóval közösen készítette fel a csapatot.

További cikkeink

Indítsa mézédesen a nyarat!

Szombati László és felesége Szombatiné Tóth Katalin több mint 20 éve foglalkoznak méhészkedéssel. A hetényegyházi termelők minőségi termékeit a kecskeméti termelői piac

Két új játékos is csatlakozik

Két újabb játékossal bővült a KTE HUFBAU kerete, Hadaró Valentin és Tóth Barna személyében. A bal oldalon bevethető Hadaró Valentin élvonalbeli rutinnal