Újra lehetnek nézők a vasárnapi mérkőzésen

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Hivatalossá vált, hogy szombattól a nyitás újabb pontjához érkezik Magyarország, ugyanis 4 millió beoltott után további járványügyi enyhítésekre kerül sor. Ezek közé tartozik a sportesemények látogathatósága is, melyet a 194/2021. (IV. 26.) Kormányrendelet szabályoz, így ennek alapján szedtük össze a fontos tudnivalókat, melyek már a vasárnap 18:00-kor kezdődő, KTE HUFBAU – Körösladány mérkőzésen is élni fognak.

A védettségi igazolvány mindenképpen kell, ahogy egy fényképes okmány is, a 18 éven aluliak felügyelettel léphetnek be

A kormányrendelet legfontosabb része, hogy a mérkőzéseket csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, illetve a felügyeletük alatt álló 18 éven aluliak tekinthetik meg. A védettségi igazolvány mellett mindenképpen legyen drukkereinknél egy fényképes okmány (személyi, jogosítvány, útlevél például), amivel igazolni tudják a védettségi igazolványon szereplő adatokat, ezt ugyanis a jegyvásárlásnál és a beléptetésnél ellenőriznie kell kollégáinknak. 18 év alatti szurkolóink kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, az életkort – amennyiben nem nyilvánvaló –diákigazolvánnyal, személyivel, útlevéllel igazolhatják.

A KTE bérlet csak védettségi igazolvánnyal érvényes

A korábban megváltott bérletek természetesen érvényesek a hátralévő három hazai bajnokira, de a kormányrendelet értelmében csak védettségi igazolvánnyal, enélkül bérleteseinket sem tudjuk beengedni a stadionba. Megértésüket ezúton is kérjük és köszönjük, a szezon végeztével valamilyen formában igyekszünk kompenzálni őket.

A maszkviselés nem kötelező, de továbbra is ajánljuk

A sportrendezvényen nézőként tartózkodó, védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, illetve a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni, viszont a jegyvásárlás és a beléptetés során igen. Ettől függetlenül továbbra is ajánljuk drukkereinknek, ahogy a megfelelő távolságtartást is.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a megszokottnál érkezzenek korábban, hogy a beléptetés minél gyorsabban és gördülékenyebben haladjon, a pénztárak 17:00-tól már nyitva lesznek. A belépők változatlanul 500 forintért vásárolhatóak meg egységesen, a 14 éven aluliak továbbra is ingyen tekinthetik meg a mérkőzéseket, de ahogy a kormányrendelet is előírja, csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felügyelete mellett, ez vonatkozik az utánpótlásban futballozó labdarúgókra is.

A büfé üzemelni fog, fogyasztani a lelátón is lehet.

Szerző: Nyitray András

További cikkeink

Milák Kristóf olimpiai bajnok 200 méter pillangón

A világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf olimpiai csúccsal nyert aranyérmet 200 méter pillangón a tokiói olimpia úszóversenyének szerdai napján. A szám másik magyar indulója,