Nézők előtt, elszántan fogadjuk hétfőn a DEAC-ot

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Utolsó hazai meccsére készül a felsőházi rájátszásban az SG Kecskemét Futsal, és ha még szeretnének további derbiket rendezni a Messziben ebben az évadban, akkor győzniük kell a Debreceni EAC ellen.

Ha a sormintát nézzük, akkor erre jó esélyük van, ugyanis két idegenbeli vereség közé egy hazai 3-2-es siker ékelődött be a 2020/21-es szezon során. Hasonló eredményt kívánnak elérni május 10-én, hétfőn 19:00 órától is Koós Károlyék.

-Jót tett az önbizalmunknak a legutóbbi döntetlen, amelyet az aranyéremre hajtó Berettyóújfalu ellen értünk el idegenben – kezdte a vezetőedző. – Hétfőn a DEAC ellen nyernünk kell, hogy legyen még esélyünk megragadni a 4. helyet, és így éremért játszhassunk a későbbiekben. Az egész csapaton láttam az elszántságot a heti edzések során, becsülettel készültünk a sorsdöntő meccsre. Bízom benne, hogy sokat fog lendíteni az is rajtunk, hogy végre hazai közönség előtt léphetünk pályára. Mindenki bevethető lesz, a célunk csakis a győzelem lehet!

Az összecsapást csapatunk YouTube csatornáján is követni lehet majd élő streamen keresztül!

SG Kecskemét Futsal – DEACFérfi Futsal NB I Felső-ház 9. forduló
2021.05.10., 19:00
Messzi István sportcsarnok

Infók a meccslátogatás szabályairól:

http://scoregoal.hu/utolso-hazai-meccsunket-mar-nezok-elott-jatszhatjuk/

Forrás: http://scoregoal.hu/ Komáromy András

További cikkeink

Indítsa mézédesen a nyarat!

Szombati László és felesége Szombatiné Tóth Katalin több mint 20 éve foglalkoznak méhészkedéssel. A hetényegyházi termelők minőségi termékeit a kecskeméti termelői piac

Két új játékos is csatlakozik

Két újabb játékossal bővült a KTE HUFBAU kerete, Hadaró Valentin és Tóth Barna személyében. A bal oldalon bevethető Hadaró Valentin élvonalbeli rutinnal