Nem szabad teherként kezelnie a hétfői meccset a Kecskemét Scoregoal csapatának

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Nagy lehetőség kapujában van a hétfői 7-5-ös, DEAC elleni győzelem után az SG Kecskemét Futsal együttese, ugyanis ha május 17-én, Veszprémben is győzni tudnának, akkor a futsal bajnokságban bronzéremért szállhatnak harcba a kék oroszlánok.

A veszprémiek ellen eddig felemás eredmények születtek, hiszen a Messzi István sportcsarnokban Fehér Zsolt legénysége tudott kétszer is győzni (egy alapszakasz és egy rájátszás meccs), míg a királynék városából a kék oroszlánok hozták el a győzelemért járó három egységet az alapszakaszban.

A kecskemétiek meghatározó játékosa, Scherban öt sárga lapja miatt lesz kénytelen kihagyni az összecsapást.

Koós Károly, az SG Kecskemét Futsal vezetőedzője szerint mindenki érzi a súlyát a hétfői összecsapásnak, ám ez nem szabad, hogy teher legyen a játékosok számára.

– Egész héten érződött, hogy nagyon jót tett a lelkeknek a hétfői siker a DEAC ellen – kezdte a tréner. – Készültünk becsülettel, és úgy láttam a srácokon, mindenki a maximumot nyújtja, tudják, hogy fontos megmérettetés vár ránk Veszprémben. Én úgy gondolom, hogy már az is óriási eredmény, hogy az ország legjobb öt együttese között szerepelhetünk. Természetesen szeretnénk megragadni a lehetőséget, és a bronzéremért küzdeni. Nem szabad hagynunk, hogy túlzott teherként éljük meg ezt a mérkőzést. Bízom a csapatban, és hogy sikerrel vesszük ezt a kihívást is. Bármilyen eredmény is születik, mi már győztesen hagyhatjuk el a parkettet, és tekinthetünk vissza erre az évadra.

Balaton Bútor FC Veszprém –SG Kecskemét Futsal
Férfi Futsal NB I Felső-ház 10. forduló
2021.05.17., 18:30
Veszprém, Március 15 sportcsarnok

További cikkeink

Indítsa mézédesen a nyarat!

Szombati László és felesége Szombatiné Tóth Katalin több mint 20 éve foglalkoznak méhészkedéssel. A hetényegyházi termelők minőségi termékeit a kecskeméti termelői piac

Két új játékos is csatlakozik

Két újabb játékossal bővült a KTE HUFBAU kerete, Hadaró Valentin és Tóth Barna személyében. A bal oldalon bevethető Hadaró Valentin élvonalbeli rutinnal