Lezárt akta: Verekedjenek meg egy hangszóróért

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. október 4-én 15 óra 50 perckor egy 23 éves férfi Tasson, a Kossuth körút és Rákóczi út kereszteződésénél összefutott 25 éves ismerősével, aki ordítva pénzt követelt tőle, ellenkező esetben veréssel fenyegette, olvasható a rendőrség közleményében. Miután a sértett ezt figyelmen kívül hagyta, kikapta kezéből a bluetooth-os hangszóróját. Tulajdonosa visszakérte a hangszórót, azonban az agresszív férfi azt mondta, hogy verekedjenek meg érte, de ezt a sértett nem vállalta. Így a gyanúsított elvitte a műszaki cikket. Az áldozat értesítette a rendőröket, akik otthonában elfogták a férfit. A lefoglalt hangszórót visszaadták a sértettnek.

Zsarolás miatt őrizettbe vették a 23 éves tassi férfit és kezdeményezték letartoztatását, amit az illetékes járásbíróság elrendelt. Az ügy vizsgálatát befejezte a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság és vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

További cikkeink

Milák Kristóf olimpiai bajnok 200 méter pillangón

A világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf olimpiai csúccsal nyert aranyérmet 200 méter pillangón a tokiói olimpia úszóversenyének szerdai napján. A szám másik magyar indulója,