Szerdán a Budafokot fogadja a Kecskemét

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szerdán 18 órakor már folytatódik is a Merkantil Bank Liga, a 8. fordulóban a Budafoki MTE lesz a KTE ellenfele a Széktói Stadionban.

A Budafok a mezőny egyik legjobb játékerőt képviselő csapata, hiszen tavaly még az élvonalban szerepelt. Bár nyáron azért átestek egy komolyabb átalakuláson, több alapembert is megtartottak, illetve jó arányban igazoltak fiatal és rutinos labdarúgókat is. Boér Gábor együttese ugyan egy kicsit beragadt a rajtnál, de utóbbi három fellépésén két győzelemmel és egy döntetlennel veretlen maradt a BMTE, legutóbb a Tiszakécskét verték 4-2-re. Szabó István sem panaszkodhat, hiszen zsinórban hatodik meccsén maradt veretlen a KTE HUFBAU, miután a hajrában sikerült 1-0-ra legyőzni a Siófokot, azóta elsősorban a frissítésen és regeneráción volt a hangsúly a tréningeken a taktikai elemek mellett.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: 

– Volt alkalmam megnézni a válogatott szünetben a Budafokot, láttam, hogy mennyire erős a keretük. Nem titkolt szándékuk volt, hogy akár surranópályán odaérjenek a feljutó helyekre, szerintem továbbra is ezt szeretnék. Nagyon erős a keretük, gyakorlatilag 24-25 azonos képességű labdarúgóból áll, illetve van egy fiatal, ambiciózus trénerük. Hajtós mérkőzésre számítok, döntő lesz az is, hogy a vasárnapi forduló után ki tud jobban regenerálni. Erre csak szerdán kapunk választ, de bízom benne, hogy a hazai pálya és a hazai közönség ismét lendít majd rajtunk. Jó pozícióban vagyunk, szeretnénk ezt megtartani, remélhetőleg minél több drukker buzdítása mellett.

Boér Gábor, a Budafoki MTE vezetőedzője: 

– Most pozitívabb a hangulatunk, hiszen az utolsó meccset jól hoztuk le, illetve egyre jobban kezdünk is összeállni. Nagyon nehéz meccsre számítok, mert a Kecskemét jól kezdte a bajnokságot, fizikálisan erős ellenfélről van, szervezetten és tudatosan futballoznak. Üde színfoltja lett a KTE már ilyen rövid idő elteltével is az NBII-es mezőnynek, látszik, hogy komoly szakmai munka folyik náluk. Minden tudásunkra szükségünk lesz ahhoz, hogy pontokkal távozzunk, ami megvan bennünk. Szeretnénk a saját játékunkat játszani, ahogy egyébként minden mérkőzésen, de bizonyos játékelemekben alkalmazkodunk kell az ellenfél taktikájához.

Jegyinformációk itt érhetőek el.

Forrás: kecskemetite.hu / Nyitray András

További cikkeink

Jótékonysági licit Gyenes Anna gyógyulásáért

Ahogy már korábban beszámoltunk arról Gyenes Anna gyógyulásáért többen összefogtak a közelmúltban. Anna egy veleszületett szívbetegséggel él együtt és jelenleg szívtranszplantációra vár.