Csillogó tekintetek, móka és kacagás – mese előadás sérüléssel élő gyerekeknek

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Május 31-én kedden a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai gyermek színházi előadással ajándékozták meg a Kecskeméti Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola, Kollégium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai Tagintézményében nevelkedő, sérült gyerekeket.

A klub tagjai, közel 20 éve, hagyományosan, minden advent idején vidám élménnyel lepik meg a Juhar utcai iskola kis növendékeit, színházi előadás, bábjáték vagy filmvetítés formájában. A pandémia miatt azonban az utolsó 2 évben karácsony előtt csak a tárgyi adományokat tudták átadni, így most gyermeknapra halasztották az örömszerzésnek ezt a formáját.

A közel 150 gyermeket kedden 10 órától örvendeztették meg a közös programmal, melyen most a szegedi Grimm-Busz Színház, Bogaras mese című darabját élvezhették a kicsik. Azért, hogy ne kelljen a sérült fiataloknak utazni, az előadások mindig az iskola aulájában élvezhetik a gyermekek. A mesejátékba bekapcsolódó gyermekhangok, nevetések, tapsok, a közös éneklés, a résztvevő klubtagok számára is mindig lelki feltöltődést jelentenek.  

Forrás: Csillogó tekintetek, móka és kacagás – mese előadás sérüléssel élő gyerekeknek – Kecskeméti Szent László Lions Club (szentlaszlo-lions.hu)

További cikkeink

Egy nap alatt három eltiltott sofőr a megyében

Több éves szabadságvesztéssel is járhat, ha valaki úgy ül volán mögé, hogy eltiltották a járművezetéstől – olvasható a Rendőrség oldalán. Tegnap mégis