A kérdőív kitöltését kérik a fejlesztések érdekében

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A biztonságos jövő zálogát a jelen fejlesztései adják. Értelmet és tartalmat azonban komoly irányítás, stratégia, tervezés mentén kaphat minden fejlesztés. Erre hivatott a Közép-Duna Menti Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. (KDMFÜ), ezen belül is a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség (KDMKT) – írja a bacskiskun.hu.

A KDMFÜ elkészítette a Kiemelt Térség fejlesztését megalapozó helyzetelemzést, továbbá a Térség Fejlesztési Koncepcióját. Fontos célként jelenik meg a kiemelt térségi képzési és szakképzési kereslet, valamint kínálat felmérése, hosszútávon történő összehangolása.

A KDMKT területén megvalósuló nagyberuházások (különös tekintettel a Paks II beruházásra) eredményeképpen a térségi munkaerőpiac átalakulása, a beruházásban résztvevő piaci szereplők munkaerő-elszívása, ill. új képzési igények megjelenése prognosztizálható. Ez a tendencia várhatóan alapjaiban változtatja meg a térségi piacot, ezen keresztül pedig a vállalkozások helyzetét.

A tervezett fejlesztési programok kizárólag a helyi piaci szereplőkkel történő folyamatos és élő kapcsolat kiépítésén és működtetésén keresztül valósulhatnak meg, a térségi mikro-, kis-, közép-, valamint nagyvállalatok munkáltatói, termelői, ill. szolgáltatói szerepére és erőforrásaira építve. Ezért van szükség egy online Vállalati Kutatásra, amelyben számítanak a térség közreműködő segítségére.

A kérdőív kitöltésével a Közép-Duna Menti Kiemelt Térség versenyképességének fokozását segíthetjük. A Vállalati Kutatás kérdőíve az alábbi linken érhető el: https://www.kutatas.kdmfu.hu/

Forrás: bacskiskun.hu

Kép: pexels.com

További cikkeink

Tűz van Lajosmizse közelében

Tűz ütött ki Lajosmizse külterületén, egy épület leégett, és körbálák is kigyulladtak. Tűz ütött ki Lajosmizse külterületén, a Pelyvató dűlő közelében. Leégett