Pótfelvételi a Neumann János Egyetemen

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A Neumann János Egyetem minden képzésére lehet még jelentkezni augusztus ötödikéig. Az idei pótfelvételi eljárás holnap ér véget, így aki még gyors beadhatja jelentkezését az általa választott szakra.

Bár szoros a határidő, holnap még bárki beadhatja jelentkezését a felsőoktatási pótfelvételi során. A felvi.hu weboldalon keresztül ügyfélkapu segítségével teheti ezt meg bárki. További jó hír, hogy aki Kecskeméten szeretne tovább tanulni, az a Neumann János Egyetem minden hagyományos eljárásban meghirdetett képzésére lehet holnapig jelentkezni.

Az általános eljárásban majdnem ezer főt tudtunk felvenni, nagyon bízom benne, hogy az ezer főt meg tudjuk még haladni. Én azt gondolom, hogy a pótfelvételi eljárás az a lehetőség, amikor még mindenki a nyár folyamán átgondolhatta a jövőbeli terveit – mondta dr. Sági Norberta, a Neumann János Egyetem oktatási rektorhelyettese.

A rektorhelyettes kiemelte, a Neumann János egyetem képzései a jelenlegi változó gazdasági helyzetben is hasznos, életképes szakmát adnak a leendő tanulók kezébe. Bár a határidő szoros, mindenkit a tanulásra, vagy akár továbbképzésre buzdított. A pótfelvételi eredményét augusztus 23-án teszik közzé.

Forrás: hiros.hu

Kép: uni-neumann.hu

További cikkeink

Tűz van Lajosmizse közelében

Tűz ütött ki Lajosmizse külterületén, egy épület leégett, és körbálák is kigyulladtak. Tűz ütött ki Lajosmizse külterületén, a Pelyvató dűlő közelében. Leégett