Folytatta a rendszám nélküli roncsautók elszállítását a Kecskeméti Városrendészet

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Nem áll le a Kecskeméti Városrendészet: nagy erőkkel folytatják a Kecskemét közterületein rendszám nélkül álló járművek elszállítását.

A KRESZ 59. § (3) bekezdése értelmében főútvonalon tilos, mellékútvonalon pedig közterület-használati engedély nélkül legfeljebb 10 napig szabad tárolni a hatósági jelzés nélküli gépjárműveket.

A Kecskemét közterületein elhelyezett roncsautók egyrészt csúfítják a városképet, másrészt a sűrűn lakott városrészekben indokolatlanul foglalják a parkolóhelyeket. Ezért 2023. január 23-án, hétfőn a közterület-felügyelők ismét több üzemképtelen gépjárművet szállítottak el Kecskemét közterületeiről. Ráadásul az elszállított gépjárművek közül az egyik roncsautóba hajléktalanok költöztek, akik zavarták az ott élők nyugalmát.

Tekintettel arra, hogy a Városrendészet egyik kiemelt célja városunk közterületi rendjének megtartása, így dr. Német Zsolt intézményvezető ismételten arra kéri a lakosságot, hogy segítsék a Városrendészet munkáját azzal, hogy a lakókörnyezetükben észlelt üzemképtelen, illetve forgalmi rendszám nélküli gépjárművekről értesítik a felügyeletet a 20/621-5599-es számon, vagy a  varosrendeszet@kecskemet.hu e-mail címen.

Forrás: keol.hu

További cikkeink