Forgalomkorlátozások térségünkben

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Útépítési munkálatok miatt lassabban halad a forgalom Kecskemét közelében, valamint a térség több főútján is. Az Útinform hírei:

Az M5-ös autópályán 
– Kecskemét térségében fenntartási munkákat végeznek. A főváros felé vezető oldalon a 94-es km környezetében 7-től délig csak a belső sáv lesz járható. Ezt követően 13.00 és 14.00 óra között – Röszke felé, – a 77-es km-nél dolgoznak és zárják le a belső sávot. 
– Kistelek térségében kátyúznak. A 142-es és a 157-es km között mindkét oldalon szakaszosan a külső sávot kerítik el a forgalom elől.

A 44-es főúton,
– Kecskemét déli elkerülő szakaszán, a 2-es és 4-es km között gázelosztó vezetéket építenek. A munka útszűkülettel és sebességkorlátozással jár. 
– Békéscsaba nyugati határában a 108-as és a 109-es km között a közlekedésre veszélyes fákat vágják ki. A munkaterületnél útszűkület és sebességkorlátozás van érvényben.  

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek. 

Az 54-es főúton, Bócsa átkelési szakaszán, a 36-os km-nél építési munka miatt mindkét irányban útszűkületen kell áthajtani. 

Kamionstop:

Ezen a hétvégén a kamiontilalom január 28-án, szombaton este 22 órától január 29-én, vasárnap este 22 óráig lesz érvényben.
2023. március 1-ig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább Euro 3-as környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre a tilalom nem vonatkozik a tilalom.

Forrás: útinform/hiros.hu

További cikkeink