Lopott kerékpárral ment kifosztani

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A kecskeméti nyomozók vádemelést javasolnak egy 23 éves helybélivel szemben, akinek több lopás, kifosztás és eltiltottan vezetés van a rovásán – olvasható a Rendőrség oldalán.

Mint arról korábban hírt adtunk, őrizetbe vettek egy 23 éves férfit a kecskeméti járőrök 2023. december 12-én, mivel a rendőrök elfogatóparancsot adtak ki ellene. A helybélit azért keresték az egyenruhások, mert úgy sejtették, hogy ő a felelős egy kifosztásért. Pár nappal korábban ugyanis egy 78 éves asszony arról értesítette a hatóságot, hogy kerékpározás közben ellopták a kosarából a táskáját. Az elkövető szintén biciklivel közlekedett, majd amikor az idős nő mellé kerekezett lecsapott az értékeire. A sértett rémületében még el is esett a kerékpárjával.

A nyomozók a szálak felgöngyölítése közben arra is rájöttek, hogy a tolvaj a bűncselekményt egy olyan kétkerekűvel követte el, amit előtte lopott. A beszerzett kamerafelvételek segítségével vissza tudták követni az elkövető útvonalát és hamar sikerült beazonosítani. A fiatal férfi lakásán végzett házkutatásnál megtalálták az ellopott kerékpárt, amit lefoglaltak és visszaadtak a gazdájának.

A nyomozás során arra is fény derült, hogy a helybéli korábban meglovasított egy telefont. A készüléket kölcsönkérte egy járókelőtől, majd amikor az jóhiszeműen átadta neki, meglépett vele. Máskor pedig úgy közlekedett egy autóval, hogy el volt tiltva a járművezetéstől. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekményekért.

A nyomozást a napokban befejezték a rendőrök és megküldték az iratokat az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu

További cikkeink

Kecskemét nyerte el az Év Zöld innovációja-díjat

Az Év zöld innovációja-díjat nyerte el Kecskemét önkormányzata a Virágos Magyarország idei versenyén. Az ország legjelentősebb környezetszépítő versenyének 30., jubileumi díjátadóját a

Ők lettek idén Prima díjasok

A tudomány, a színház és a sport kategóriák vitték haza a Primát. Idén 18. alkalommal adták át a vármegyei Prima elismeréseket és