Tettenérés és gyors elfogás

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A kecskeméti rendőrök tegnap hajnalban tetten értek egy betörőt, majd pár órával később egy másik tolvajt fogtak el.

Kecskeméten, a Kossuth körút egyik házát látogatta meg egy váratlan vendég még tegnap hajnalban. Mivel a melléképületet nyitva találta, így bement és különböző dolgokat akart ellopni, de a tulajdonos észrevette a mozgást és azonnal értesítette a kecskeméti rendőröket. A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol tetten érték és elfogták a betörőt. Az intézkedés során az is kiderült, hogy a 24 éves férfi elfogás előtt már egy fűnyírót is ellopott az ingatlanból, amelyet a nyomozók megtaláltak és vissza is adtak tulajdonosának. A 24 éves alkalmi látogatóval szemben lopás miatt indult büntetőeljárás.

Pár órával később ismét a kecskeméti rendőrök segítségét kérték, mivel a Bethlen körúton egy nyitott állapotban parkoló teherautóból ismeretlen elkövető ellopott egy borítékot, amiben kb. 1 millió forint volt.  Nem telt el sok idő és az adatgyűjtés meg is hozta az eredményét, ugyanis a kamerafelvételek segítségével beazonosították a tolvajt, akit el is fogtak a rendőrök. Az ellopott pénzt visszaadták a sértettnek. A 43 éves férfit lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként a kecskeméti nyomozók.

Forrás: MTI

További cikkeink

Bán Mór: Hunyadi könyvbemutató a Városházán

Bán Mór Hunyadi sorozatának legújabb, tizenkettedik kötetét, az „Angyal a kapuk felett” című könyvet mutatták be a felújított kecskeméti Városháza programsorozatában 2023.