Izgalmas programokkal készül a Vadgasztro-fesztviál

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Nemesnádudvar neve egyet jelent a vadgasztro fesztiválokkal, mely méltán került az országos, sőt a határon túli figyelem középpontjába. A pincesoráról is híres, patinás sváb településen június 3-án rendezik meg a nagyszabású programot, és versenyt, melyhez természetesen Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata is csatlakozott a hagyományos “Mi napunk” keretében, hiszen nagyon büszkék vagyunk a tavaly felavatott BorBagoly pincészetünkre, ahol elképesztő élményekben lehet része a vendégeknek. 

Nyolcadik fesztivál, tíz kostólpont, finomabbnál finomabb vadételek, kiváló hajósi-bajai borok, gyermekprogramok, vadászmise, kultúrális, zenei élmények várják a vendégeket.  Csemegézzenek a programokból és máris írják be a naptárba, hogy június 3-án Nemesnádudvaron leszünk!  Annyit elárulunk már jó előre, hogy vármegyénk standján Szőke András humorista forgatja a fakanalat! 

Forrás: https://www.bacskiskun.hu/hirek/szenzacios-programokkal-keszul-a-vadgasztro-fesztvial

További cikkeink

Bán Mór: Hunyadi könyvbemutató a Városházán

Bán Mór Hunyadi sorozatának legújabb, tizenkettedik kötetét, az „Angyal a kapuk felett” című könyvet mutatták be a felújított kecskeméti Városháza programsorozatában 2023.