I. Ménteleki Családi Nap

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Első alkalommal rendezték meg a Ménteleki családi napot vasárnap a Bukovszki Birtokon. A sok-sok játékkal egybekötött, kötetlen településrészi összejövetelre több mint kétszázan látogattak ki.

Nagy sikernek örvendett az első alkalommal megrendezett Ménteleki családi nap a Bukovszki Birtokon. Több százan látogattak ki a mesébe illő birtokra vasárnap, hiszen a legfiatalabb korosztálytól az idősebbekig mindenki megtalálhatta a neki tetsző elfoglaltságot a meleg tavaszi napon.

Szőke Mihály a rendezvény szervezője elmondta, hogy délelőtt a gyerekeknek különböző kézműves foglalkozásokkal és népi játékokkal készültek, délután pedig családi vetélkedő, erőpróba, bábszínház, táncház volt a program.

Hozzátette, elsősorban a méntelekieket szerettük volna megszólítani, hiszen a cél, azon kívül, hogy itt jól érezzük magunkat, kicsit összekovácsolni a közösséget.

Forrás: hiros.hu / Csősz Alexandra

Borítókép: Csősz Alexandra

További cikkeink

Bán Mór: Hunyadi könyvbemutató a Városházán

Bán Mór Hunyadi sorozatának legújabb, tizenkettedik kötetét, az „Angyal a kapuk felett” című könyvet mutatták be a felújított kecskeméti Városháza programsorozatában 2023.