Közösen segítették a biciklivel munkába érkezőket

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A kecskeméti Mercedes-Benz gyár kerékpárbarát munkáltató. A vállalat segíti a biciklivel érkező munkatársait és támogatja a biztonságos kerékpáros közlekedést. A gyár arra ösztönzi kollégáit, hogy munkahelyükre minél többen kerékpárral érkezzenek. A „Bringázz biztonságosan!” akció is éppen a kerékpárral való közlekedést népszerűsíti amellett, hogy a közlekedésbiztonságra hívja fel a figyelmet.

A vállalat sportosztálya a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsággal közösen idén is megtartotta a „Bringázz biztonságosan!” elnevezésű programját 2023. május 4-én a gyár 1-es kapuja mellett található kerékpártárolónál.

A gyár kerékpáros szervizpartnere vállalta a kerékpárok helyszíni állapotfelmérését, apróbb utánállítások és lánckenés elvégzését, valamint – ha nagyobb javításra volt szükség –, tanácsadást is. A balesetmegelőzéssel foglalkozó egyenruhások pedig megvizsgálták a gyár munkatársainak biciklijét, ellenőrizték azokat, hogy biztosan megfeleljenek a közlekedési szabályoknak. Emellett a kollégák tanácsokat és információkat kaptak a kerékpározásra vonatkozó szabályokról.

A gyárbővítés miatt számos új munkatárs felvételét tervező Mercedes-Benz gyár a dolgozóira mindig csapatként gondol, ezért számos törekvése, köztük a kerékpárral való munkába érkezés is arra irányul, hogy a jelenlegi magas szinten tartsa a dolgozói elégedettséget. A vállalat családbarát munkahely, amely vonzó, átfogó csomagot, stabil foglalkoztatást és pénzügyi tervezhetőséget kínál. A vállalat számára fontos ugyanakkor munkatársai egészségének megőrzése is, ezért rendszeresen végez orvosi vizsgálatokat, valamint különböző egészségügyi szűrővizsgálatokat szervez számukra.

Forrás: baon.hu

További cikkeink

Bán Mór: Hunyadi könyvbemutató a Városházán

Bán Mór Hunyadi sorozatának legújabb, tizenkettedik kötetét, az „Angyal a kapuk felett” című könyvet mutatták be a felújított kecskeméti Városháza programsorozatában 2023.