Az Izsáki úton újabb forgalomkorlátozások jönnek

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Újabb szakaszához ért az 52-es főút Izsáki úti szakaszának négynyomúsítása – tájékoztatott közleményében a kecskeméti önkormányzat.

Az Egyetem GAMF kara és a Könyves Kálmán körút közötti munkák folytatódnak, május 24 és 26 között a jelenlegi forgalomkorlátozásokat átfordítják. A közlemény szerint az érintett szakaszon a munka a tervek szerint augusztus végéig tart majd. A munkavégzés ideje alatt a GAMF kar felőli oldalon a járdát és a kerékpárutat is teljesen lezárja a kivitelező, és a gyalogos és kerékpáros forgalmat a Bácsvíz székház felőli oldal biztosítja. A gépjárműforgalom szintén a Bácsvíz felőli oldalon, kétszer egy sávon haladhat. Az építési terület melletti ingatlanok megközelítését és a munkaterület melletti parkolást időszakosan korlátozzák. Az Egyetem (GAMF) elnevezésű autóbusz-megállóhelyet újból megnyitják.

A tájékoztatás szerint hasonló átfordítás lesz május 30-án az Olimpia utcai körforgalom és az egyetem Campus épülete közötti útszakaszon is. Az eddig elzárt forgalmi sávokat megnyitják és a Széchenyiváros felé eső sávokat zárják el. A munkák ezen a szakaszon is várhatóan augusztus végéig tartanak majd. A munkavégzés ideje alatt az említett útszakasz mellett a járdát és a kerékpárutat is teljesen lezárják. A gyalogos és kerékpáros forgalmat a bal oldalon, vagyis a Sheraton Hotel felől átépített gyalog- és kerékpárúton biztosítja a kivitelező. A járműforgalom az érintett szakaszon az építés teljes időtartama alatt kétszer egy sávon haladhat, az építés terület melletti ingatlanok megközelítése időszakosan korlátozásra kerül. A Campus épülete előtt az autóbusz-megállóhelyet a kivitelezés időszakára lezárják, a megállóhelyet az Izsáki út 9. szám előtt kiépített ideiglenes autóbusz-megállóhelyre helyezik át. 

Forrás: baon.hu

További cikkeink

Csepregi Gábor előadása a kecskeméti MCC-ben

Csepregi Gábor, az MCC Vezetőképző Akadémia tanácsadója tart előadást 2023. október 4-én, szerdán 17 órakor az MCC kecskeméti képzési központjának rendezvénytermében „Merj

Kecskeméti fiatalok a legjobbak között

A Bányai Júlia Gimnázium csapata ezüstérmet szerzett a világ legnagyobb kutatási és robotika versenyén Dániában. Igazán büszkék lehetünk, ugyanis a kecskeméti fiatalok