Időnként az eső is eshet az idei utolsó Eb-selejtező meccsen

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Boldogan, de szürke, időnként esős időben szurkolhatnak a Puskás Arénában vasárnap délután a foci szerelmesei a magyar válogatottnak, mely utolsó Eb-selejtezőmérkőzését játssza Montenegró ellen. A 15:00 órakor kezdődő mérkőzésre több tízezer ember látogat ki a helyszínre.

Vasárnap a délutáni, kora esti órákban erősen felhős, borongós idő várható a fővárosban és térségében, időnként az eső is eshet, így aki a meccsre kilátogat, érdemes lesz magával vinnie egy esőkabátot is. A délies szél gyenge, mérsékelt marad, így ez nem lesz igazán zavaró tényező.

Délután Budapest belsőbb területein a legmagasabb hőmérséklet csak 6-7 fok körül alakul, majd a kora esti órákban 1-2 fokkal mutathatnak alacsonyabb értékeket a hőmérők, ezért ajánlott a meleg, réteges öltözet.

Borítókép: Puskás Aréna Facebook-oldala

Forrás: idokep.hu

További cikkeink

Kecskemét nyerte el az Év Zöld innovációja-díjat

Az Év zöld innovációja-díjat nyerte el Kecskemét önkormányzata a Virágos Magyarország idei versenyén. Az ország legjelentősebb környezetszépítő versenyének 30., jubileumi díjátadóját a

Ők lettek idén Prima díjasok

A tudomány, a színház és a sport kategóriák vitték haza a Primát. Idén 18. alkalommal adták át a vármegyei Prima elismeréseket és