Scoregoal: rangadóra utazunk hétfőn Veszprémbe

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

A két gárda azonos pontszámmal áll a tabella 2. és 4. helyénhabár a házigazda egy mérkőzéssel kevesebbet játszott eddig.

Az alapszakaz 3. fordulójában a Veszprém tudott nyerni 5-3-ra a Messzi István Sportcsarnokban, és azóta is jó formában vannak, hiszen 12 mérkőzés után a pontvadászat második helyét foglalják el.

Az SG Kecskemét Futsal a sérülések miatt felforgatott hadrendben tudott az utóbbi hetekben pályára lépni, ám ennek ellenére is szorgosan gyűjtik az egységeket, már hét mérkőzés óta nem kaptak ki (5 győzelem, 2 döntetlen). 

Marko Gavrilovic sportigazgató: A Veszprém úgy gondolom, hogy minimum döntős reményekkel várhatja majd a szezon végét. Kiváló csapat, minőségi játékosokkal, és remek edzővel. A legutóbbi, Berettyóújfalu elleni vereségük után kettőzött erővel fognak küzdeni, hogy legyőzzenek minket, így egy nagyon kemény és parázs csatára számítok. A szezon elején a felsőházba való jutást tűztük ki célul, és úgy vélem, jó úton járunk. Nem vagyunk könnyű helyzetben, mert képlékeny jelenleg, hogy ki tudja nálunk vállalni a játékot a hétfői napon. Egy biztos, hogy mindent megteszünk, hogy pontot, vagy pontokat szerezzünk Veszprémben.

1. Futsal Club Veszprém – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI, 14. forduló
2023.11.20., 18.30 @ Március 15. úti Sportcsarnok

Élő közvetítésről egyelőre nem kaptunk információt. Ha lesz, akkor feltétlenül megosztjuk szurkolóinkkal a linket a meccset megelőzően.

Forrás: scoregoal.hu

További cikkeink

Kecskemét nyerte el az Év Zöld innovációja-díjat

Az Év zöld innovációja-díjat nyerte el Kecskemét önkormányzata a Virágos Magyarország idei versenyén. Az ország legjelentősebb környezetszépítő versenyének 30., jubileumi díjátadóját a

Ők lettek idén Prima díjasok

A tudomány, a színház és a sport kategóriák vitték haza a Primát. Idén 18. alkalommal adták át a vármegyei Prima elismeréseket és