Az év utolsó Veterán autó-és motoralkatrész börzéje 

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Szombaton, 2023. 11. 25-én kerül megrendezésre a Szent László körúti vásártéren az év utolsó Veterán autó-és motoralkatrész börzéje.

A hozzáértő, szakavatott szemeknek látványosságnak sem utolsó programra nem csak a ritka bontott alkatrészeket kereső ezermesterek fordulnak meg lelkesen, de a régi motorok és az autók szerelmesei is kedvükre gyönyörködhetnek a számukra felbecsülhetetlen értékeket képviselő régi járművekben. 

Találkozhatnak a börzén padlásról lekerült kétkerekű járgányokkal éppúgy, mint a szinte vadonatúj állapotába felújított csillogó-villogó Old-timer masinákkal. Különleges hangulatot keltenek az egymás után sorakozó, életünk egy másik korszakát idéző „békebeli” motorok: a Simson-ok, MZ-k, ETZ-k, Pannóniák vagy éppen a Babetták. 

Mint minden szombaton a zsibpiac is várja régiségeivel, használt vagy új portékáival az érdeklődőket.

Látogatóknak a belépés ingyenes!

További cikkeink

Kecskemét nyerte el az Év Zöld innovációja-díjat

Az Év zöld innovációja-díjat nyerte el Kecskemét önkormányzata a Virágos Magyarország idei versenyén. Az ország legjelentősebb környezetszépítő versenyének 30., jubileumi díjátadóját a

Ők lettek idén Prima díjasok

A tudomány, a színház és a sport kategóriák vitték haza a Primát. Idén 18. alkalommal adták át a vármegyei Prima elismeréseket és