Impresszum

Kiadó neve: Alföldhír Kft.

Székhelye: 1171 Budapest, Oszlop utca 33.

Kiadásért felelős személy neve: Vörös Ádám

Elérhetőség: info@alfoldhir.hu

A cégjegyzékszám vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságának nyilvántartásában

Adószám: 25756344-2-42

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.)

Tárhely szolgáltató:

  • Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
  • Cégjegyzékszám: 01-09-909968
  • Adószám: 14571332-2-42

Közzététel, jogi nyilatkozat, korlátozások:

A portálon közzétett cikkek, fotók és más szerzői művek a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, továbbíthatóak bármilyen technikai megoldással a nyilvánosság felé, illetve tehetőek a nyilvánosság számára hozzáférhetővé a médiában [Szjt. 36. § (2)].
Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) bekezdésében foglaltak szerinti tiltó nyilatkozatnak minősül.
Internetes megjelenésre kizárólag az alábbi módon vehető át szöveges anyag: cím, lead, a cikk első bekezdése, közvetlen hivatkozás (mélylink) a alfoldhir.hu oldalon található teljes cikkre.
A hírügynökségek portálon felhasznált hírei, fotói és illusztrációi szerzői jogvédelem alatt állnak. A törvény szerinti szabad felhasználás esetét kivéve, tilos a képek, képaláírások és egyéb szövegek mindennemű felhasználása, így különösen a többszörözése, terjesztése, nyilvánossághoz történő közvetítése, átdolgozása, kiállítása, számítástechnikai eszközön vagy elektronikus adathordozón történő tárolása.
A szerzői jogról szóló törvény szerint szabad felhasználásnak minősül különösen: “a természetes személy által magáncélra készített másolat, továbbá szemléltetés céljából iskolai oktatás keretében vagy tudományos kutatás céljából történő átvétel, feltéve, hogy ezen felhasználások a cél által indokolt terjedelmet nem haladják meg, a forrást és a szerző nevét feltüntetik és az átvételek jövedelemszerzés célját közvetve sem

BácsHír