Kecskemét

Sport

Scoregoal – Történelmi jelentőségű csata jön hétfőn

Hétfőn 18.30-kor történelmi jelentőségű meccsen fogadja a Veszprémet az SG Kecskemét Futsal a férfi futsal NBI felsőházának záró fordulójában. Kecskeméti győzelem esetén a kék oroszlánok a bajnoki döntőbe jutnak, amely az első ilyen alkalom lehet a klub életében.

Két ponttal előzi meg a Berettyóújfalut az SG Kecskemét Futsal a felsőházi küzdelmekben, így újabb siker esetén biztossá válna, hogy a hírös városi klub lesz a címvédő Haladás ellenfele a bajnoki döntőben.

A Veszprémmel idén már háromszor csaptak össze a kecskeméti futsalosok. Az alapszakaszban mindkétszer ellenfelük bizonyult jobbnak (3-5, 3-2), ám a felsőházban már a kék oroszlánok örülhettek a végén (3-4).

A hétfői, sorsdöntő összecsapás előtt Marko Gavrilovic sportigazgató így nyilatkozott: Aki követi a futsalt Kecskeméten, az tisztában van vele, hogy milyen fontos találkozó lesz ez hétfőn. Kijelenthető, hogy történelmi jelentőségű a klub életében. Ugyanolyan elszántsággal készülünk, mint minden egyes eddigi meccsünkre, hiszen csak ez az út vezethet minket a bajnoki döntőbe. A Veszprém lesz az ellenfelünk, akik rendkívül jól szervezettek, szakmailag kiválóan fel vannak készítve. A Magyar Kupa final fourban is érintettek. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak feltartott kézzel érkezni Kecskemétre. Egy nagyon kemény ütközetre számítok. Maximális energiával és fegyelemmel kell csatába indulnunk. Meg kell mutatnunk, hogy mi vagyunk a jobb csapat, és kiérdemeljük a döntőben való szereplést. Minden szurkolónkra szükség lesz, hogy ott álljanak mellettünk, és kivívjuk a győzelmet, és ezzel történelmet írjunk, dicsőséget szerezzünk Kecskemétnek.

SG Kecskemét Futsal – 1. FC Veszprém
Férfi futsal felsőházi rájátszás, 10. forduló
2024.05.06., hétfő 18:30 @ Messzi István Sportcsarnok
Live Stream a klub YouTube csatornáján lesz elérhető.

Szurkolói játékot is szervezünk a szünetben, amelyen 30 ezer forint értékű sörutalványt lehet nyerni. Részletek a Facebookon!

Forrás: scoregoal.hu

1. FC Veszprém, Marko Gavrilovic, SG Kecskemét Futsal

szerkeszto

Oszd meg másokkal is!
BácsHír