Kecskemét

Színes

Megnyílt a főtéri tablókiállítás

Tablókiállítás nyílt 2024. június 5-én, szerdán, Kecskemét főterén. Az ötödik alkalommal megrendezett eseménnyel Kecskemét város és a Kecskeméti Médiacentrum a végzős középiskolások előtt tiszteleg. A kiállított tablókra szavazni is lehet a Hírös.hu hírportálon, június 5. és 12. között, melyben az osztályok értékes nyereményekért versengenek.

Kecskemét főterén idén 14 középiskola 38 tablója látható, melyek emléket állítanak több mint 1.100 diáknak a városban töltött közös éveknek. Az esemény azt is kifejezi, hogy Kecskemét büszke a fiataljaira. Bármilyen messze is kerülnek majd, a város mindig hazavárja őket.

Kozák Polett, a Kecskeméti Médiacentrum vezetője köszöntőjében elmondta, ennek a korosztálynak a legfontosabb a megerősítés, a bizalom. Az, hogy érezzék, figyelnek rájuk. Ez a kiállítás pedig éppen ezt adja meg számukra.

A megnyitón a Kecskeméti Katona József Gimnázium kórusa a Macskák című musicalból énekelt egy dalt. A kórust zongorán Laczkó János, hegedűn Orcsik Zsófia, fuvolán pedig Lendvai Adél kísérte. Majd a TST táncegyüttes szórakoztatta a résztvevőket, végül pedig ingyen fagylaltosztás tette fel a koronát az eseményre.

Forrás: keol.hu

főtér, Kecskemét, tablókiállítás

szerkeszto

Oszd meg másokkal is!
BácsHír